Тројка из блока

У суботу, 2. јула 2016. године, са почетком у 18 часова, на терену у близини Дома здравља у Руми, одржан је спортско-хуманитарни турнир у брзом шуту за три поена под насловом “Тројка из блока”. Овај пројекат приредила је хуманитарна организација “Срби за Србе”, уз подршку и помоћ бројних покровитеља, а све у нади да ће прикупити средства за помоћ деветочланој породици Јеремић из Руме. Ова хуманитарна акција је у Руми оборила свој рекорд – било је 206 пријављених учесника, а самим тим је оборен рекорд и по прикупљеним средствима.

Овај пројекат подржан је и од стране Управе Саборног храма Силаска Св. Духа на Апостоле у Руми, а присутнима се обратио Архијерејски намесник румски протопрезвитер Сретен Лазаревић, који је свима пожелео срећу у игри, да се добро проведу и кроз овакву заједницу учине корист онима којима је то најпотребније.

Прво место освојио је Александар Војиновић, друго – Душан Тадић, а треће – Урош Ступар. Програм је био веома садржајан; запажен наступ имале су две чланице дечијег црквеног хора “Звончићи” из Руме, а млади су могли да се забаве и уз звуке модерне популарне музике.

Trojka iz bloka 01 Trojka iz bloka 02 Trojka iz bloka 03
Ђакон Немања Теофиловић